Poze Teodorovici

 • In memoriam Doina si Ion Aldea-Teodorovici

  Poza: In memoriam Doina si Ion Aldea-Teodorovici

 • Studentii basarabeni din Bucuresti ii comemoreaza pe Aldea-Teodorovici

  Poza: Studentii basarabeni din Bucuresti ii comemoreaza pe Aldea-Teodorovici

 • Dacia a primit marele premiu la Gala Premiilor industriei româneşti Capital

  Poza: Dacia a primit marele premiu la Gala Premiilor industriei româneşti Capital

 • Ponta a mințit din nou!

  Poza: Cătalin Predoiu: Ponta a mințit din nou! Dovezile mai jos!

 • Deschiderea lucrarilor Forumului ONG-2014, organizat la initiativa Asociatiei CENTRAS, in parteneriat cu Fundatia Dignitas si Ministerul Muncii, in prezenta reprezentantilor de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Fondurilor Europene, Ministrul delegat pentru Dialog Social, Cabinetul Primlui Ministru si a doamnei Anne-Marie Chavanon – Preşedinte al Comisiei Democraţie, Coeziune socială şi Provocări Mondiale – Consiliul Europei

  Poza: Apelul organizatiilor societatii civile catre Guvernul Romaniei adoptat la finalul Forumului National ONG-2014

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul teodorovici.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la teodorovici. Pozele pe tema teodorovici cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul teodorovici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la teodorovici, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la teodorovici.