Teorie

Definitie Teorie

1. Categorie filozofica desemnand reflectarea abstracta conceptuala a realitatii obiective.2. Sistem de principii care constituie continutul ideologic al unei stiinte, al unei arte, al unei conceptii despre lume ansamblul de idei pe baza carora se interpreteaza fapte sau evenimente care apartin anumitor domenii sau categorii de fenomene.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Teorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Teorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Teorie. Definitiile termenilor despre Teorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Teorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Teorie.