tepari    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tepari

 • tepari. 34 de tepari in ANTITEPARI nr.7

  tepari

  Bucuresti - 16 May 2007

  Comunicat de FINANCIARUL

  ... tepari prezinta 34 de tepari (firme care au emis cec-uri si/sau Bilete la Ordin fara acoperire), 14 dintre acestia aflandu-se la momentul actual in interdictie bancara de a emite ...     comunicatul de presa

 • tepari

  Bucuresti - 7 January 2008

  Comunicat de S.C. PRO BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

  ... ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre tepari

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tepari.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tepari. Informatiile despre tepari cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tepari, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tepari, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.