ter    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ter

 • ter. carnet de n0te.r0 s-a lansat in mod oficial!!!

  ter

  Bucuresti - 15 October 2007

  Comunicat de S.C. PAPACONSULTING S.RL.

  Azi, 15 octombrie 2007, a avut loc lansarea oficiala a http://www.carnetdenote.ro, baza de date online a unitatilor scolare ce cuprinde informatiile complete despre situatia la invatatura a elevilor claselor V-XII. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre ter

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ter.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ter. Informatiile despre ter cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ter, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ter, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.