Termen de livrare

Definitie Termen de livrare

Termen prevazut in contractul de vanzare-cumparare la care vanzatorul se obliga sa expedieze marfa la adresa indicata de cumparator.Se disting:- termen de livrare la o data calendaristica certa- termen de livrare intr-o perioada determinata (spre exemplu, luna septembrie)- termen de livrare stabilit in functie de indeplinirea unor conditii.In lipsa termenului de livrare contractual, se aplica uzanta internationala, potrivit careia termenul va fi desemnat de legea care guverneaza contractul (Lex contractus).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Termen de livrare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Termen de livrare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Termen de livrare. Definitiile termenilor despre Termen de livrare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Termen de livrare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Termen de livrare.