Termen imperativ

Definitie Termen imperativ

Sinonim - termen peremtoriuTermen care impune ca inaintea indeplinirii lui sa se efectueze un act sau sa se exercite un drept. Spre exemplu, legea prevede ca in termenu de 10 zile sa se depuna apelul. Vezi si Termen prohibitiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Termen imperativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Termen imperativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Termen imperativ. Definitiile termenilor despre Termen imperativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Termen imperativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Termen imperativ.