Termen incert

Definitie Termen incert

Termen in cazul caruia data de implinire nu este cunoscuta cu precizie in momentul incheierii actului juridic civil, desi implinirea acestei date este sigura.Spre exemplu data mortii creditorului intr-un contract de renta viagera.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Termen incert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Termen incert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Termen incert. Definitiile termenilor despre Termen incert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Termen incert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Termen incert.