termici    

Comunicate de presa si evenimente pe tema termici

 • termici. Draghici Construct – solutii perofesionale in constructii

  termici

  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti - 22 May 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Compania Draghici Construct din Drobeta Turnu Severin va ofera solutii profesionale in domeniul constructiilor si diverse servicii de furnizare si montare camere de frig, realizate prin intermediul panourilor sendwich si al panourilor termoizolante ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: constructii , acoperis , draghici construct , invelitori , izolatori , termici

  Vezi toate comunicatele de presa despre termici

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul termici.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la termici. Informatiile despre termici cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul termici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la termici, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.