Tert

Definitie Tert

Sinonim - penitus extranei1. Persoana care nu ia parte la incheierea unui act juridic sau la un litigiu nici direct nici prin reprezentant si fata de care actul juridic ori hotararea pronuntata in cauza nu produce efecte.2. A treia persoana.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tert. Definitiile termenilor despre Tert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tert.