Test de reamintire

Definitie Test de reamintire

Test utilizat in cadrul studiilor de publicitate pentru a determina gradul in care un panel de indivizi isi reaminteste (recunoaste) existenta si/sau continutul unui mesaj publicitar. Testul poate fi spontan (subiectii enumera liber reclamele pe care si le reamintesc) sau asistat (se prezinta subiectilor mai multe spoturi sau clipuri publicitare video, urmand ca ei sa precizeze pe care le recunosc etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Test de reamintire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Test de reamintire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Test de reamintire. Definitiile termenilor despre Test de reamintire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Test de reamintire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Test de reamintire.