Test Market

Definitie Test Market

Un oras, regiune sau stat folosit pentru o testa reactia pietei la un produs nou sau la un program de marketing inainte de a se incepe comercializarea in forta, testele de piata pot fi simulate prin adunarea mai multor indivizi selectati din piata tinta. Vezi New Product Development.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Test Market? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Test Market.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Test Market. Definitiile termenilor despre Test Market cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Test Market, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Test Market.