testament    

Comunicate de presa si evenimente pe tema testament

 • testament

  Bucuresti - 24 April 2007

  Comunicat de EDITURA HERALD

  ... testament˝ şi ˝Pistis Sophia˝ constituie o completare aşteptată a colecţiei ˝Manuscris˝, colecţie prin intermediul căreia Editura Herald oferă cititorilor români accesul direct la ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre testament

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul testament.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la testament. Informatiile despre testament cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul testament, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la testament, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.