Testament privilegiat

Definitie Testament privilegiat

Forma de testamente autentificate in forme simplificate, atunci cand intocmirea lor se face in anumite imprejurari deosebite. Codul Civil reglementeaza trei asemenea testamente (vezi art.868-871, art.872 si art.874-875 Cod Civil). Toate testamentele privilegiate sunt valabile numai daca testatorul moare intimpul imprejurarilor exceptionale care l-au impiedicat sa testeze informele ordinare (obisnuite). Altfel, testamentele isi pierd automat eficacitatea dupa 6 luni sau 3 luni (vezi articolele mentionate) de la incetarea imprejurarii respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Testament privilegiat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Testament privilegiat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Testament privilegiat. Definitiile termenilor despre Testament privilegiat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Testament privilegiat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Testament privilegiat.