Testimonial

Definitie Testimonial

Tehnica de argumentatie publicitara, actiune promotionala media prin care o personalitate, puternic mediatizata si cu mare impact la public (star de cinema, un sportiv international, vedeta din domeniul muzicii sau spectacolului, disc jockey s.a.), un expert (tehnic, medical s.a.), un lider de opinie, un prezentator neutru sau chiar o persoana obisnuita confirma, recomanda si sustine public avantajele unui produs - al carei consumator se declara, in mod curent, in scopul intaririi increderii publicului si promovarii comerciale a marcii. Se presupune ca admiratorii celebritatii respective vor fi impulsionati sa utilizeze aceeasi marca de produs. V. promovare prin personalitati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Testimonial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Testimonial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Testimonial. Definitiile termenilor despre Testimonial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Testimonial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Testimonial.