Testis unus, testis nulus

Definitie Testis unus, testis nulus

Expresie din limba latina un singur martor, nici un martorPrincipiu de drept ce nu isi mai are aplicarea in Romania. Astfel, Codul de Procedura Penala actual nu prevede o astfel de reglementare, chiar un singur martor putand fi luat in considerare daca aratarile sale se coroboreaza cu alte probe de la dosar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Testis unus, testis nulus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Testis unus, testis nulus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Testis unus, testis nulus. Definitiile termenilor despre Testis unus, testis nulus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Testis unus, testis nulus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Testis unus, testis nulus.