testoase    

Comunicate de presa si evenimente pe tema testoase

 • testoase. Întâlnire cu Dodi şi Roni: la plimbare cu ţestoasele

  testoase

  Bucuresti - 17 March 2015

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Duminică, 22 martie 2015, începând cu ora 11.00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită toţi preşcolarii şi micii şcolari la o conferinţă inedită în care vor afla curiozități despre țestoase! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , copii , parinti , muzeul antipa , animale , dodi si roni , testoase

  Vezi toate comunicatele de presa despre testoase

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul testoase.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la testoase. Informatiile despre testoase cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul testoase, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la testoase, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.