Elite Networking Club – Un nou eveniment dedicat antreprenoriatului de succes din Romania

BUCURESTI - 16 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

Joi, 18 iunie, la ora 9.00, la Camera de Comert Romania-Turcia (Str. Austrului, nr. 58), are loc o noua editie a Elite Networking Club , un eveniment menit sa incurajeze antreprenoarele din Romania sa interactioneze si sa incheie parteneriate propice pentru dezvoltarea afacerii lor. Evenimentul este organizat de Elite Business Women , un proiect fondat de Bianca Tudor, din ideea de a imbina voluntariatul si sansa de a „darui” cu libertatea de a construi frumos un business." Inscrierile se fac pe site-ul oficial elitewomen[.]org.

Elite Networking Club este organizat in fiecare luna si are scopul de a perfectiona calitatile femeii de business din Romania. Participantele vor putea vorbi cu Aliz Kosza business mentor, care are o experienta de 20 ani in top management si reinventeaza afaceri alaturi de antreprenori romani. Participantele vor avea oportunitatea de a beneficia de o sesiune gratuita de consiliere si business mentoring.

Intr-un spatiu care faciliteaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, Mihaela Georgescu, fondator Networkability , va fi si ea prezenta pentru a le arata participantelor cum sa isi creeze punti de comunicare pentru a gasi cat mai multe oportunitati. Antreprenoarele invata cum sa isi dezvolte afacerea prin intermediul retelei create de Elite Business Women, axata pe profitabilitate si performanta.

Partenerul principal este Tudor Personal Tailor, o eticheta masculina de inspiratie britanica si maiestrie italiana, un concept custom-made reinventat intr-o sincronizare a perfectiunii croitoriei de tip englezesc, cu o aplecare asupra nevoilor clientului in dinamica cotidiana contemporana. In prezent, Tudor Personal Tailor, un business fondat in anul 2010, are 4 magazine: doua in Bucuresti (zona Unirii si in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton), unul in Cluj-Napoca si unul in Timisoara. Partenerii secundari ai evenimentului sunt The House PR Agency , Proud to be Romanian , Networkability, Business Woman , eJobs , Revista Cariere , Green Sugar .

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia sa se cunoasca si sa vorbeasca despre modelul de business care le-a adus succesul. Povestile lor se gasesc atat pe site-ul elitewomen[.]org, cat si in Catalogul de Business, deocamdata doar in varianta digitala. Proiectele de antreprenoriat promovate au in spate povesti frumoase si valori autentice, care pot aduce o anumita schimbare in domeniul in care se regaseste business-ul. 

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros in dezvoltarea antreprenoriatului feminin in Romania, dar si la nivel global, prin incurajarea si intermedierea parteneriatelor cu alte tari. Initiativa s-a conturat in momentul lansarii Female Leadership Organization in parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud). 

Despre The House PR Agency

The House PR Agency se doreste a fi un proiect inovator in industria comunicarii din Romania. Este agentia unde unii dintre cei mai creativi oamenii de comunicare se intalnesc pentru a se conecta la industrie si pentru a pozitiona clientii pe un traseu comunicational remarcabil.
Agentia ofera servicii de marketing communicatons, corporate reputation, advocacy, experential, CSR, media relations, digital and social media. (www.thehousepr.agency)