Vopselurile DYLON sunt de acum disponibile în România pe vopseadehaine.ro

BUCURESTI - 8 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Retail

Vopselurile britanice DYLON pentru țesături sunt acum comercializate pe piața locală prin vopseadehaine.ro . Povestea business-ului autohton a început din dorința de a oferi o nouă șansă textilelor decolorate și de a da frâu liber creativității celor care vor să aducă un plus de culoare în casă sau în garderobă. Vopselurile DYLON sunt disponibile în România în 24 de nuanțe vibrante și se folosesc foarte simplu în mașina de spălat. De aici și sloganul local “Simplu. Colorat. Eficient”.

Vopselurile DYLON sunt de acum disponibile în România pe vopseadehaine.ro
 "Am ales cea mai simplă, eficientă și rezistentă vopsea pentru țesături. Rezultatele au fost remarcabile și ne-au încurajat să experimentăm din ce în ce mai mult, până când am decis să invităm și alți oameni să pășească în această lume a culorilor DYLON.” 

Mihai Cotrut, Owner vopseadehaine.ro

Business-ul “a pornit dintr-o joacă”, după cum spune chiar fondatorul acestuia Mihai Cotruț. “Am încercat produsele din dorința de a readuce la viață culoarea unei perechi de blugi, de a schimba monotonia unei huse de canapea, sau pur și simplu pentru a-i permite imaginației să zburde în dulapul cu haine. Am ales cea mai simplă, eficientă și rezistentă vopsea pentru țesături. Rezultatele au fost remarcabile și ne-au încurajat să experimentăm din ce în ce mai mult, până când am decis să invităm și alți oameni să pășească în această lume a culorilor DYLON.”

Consumatorii din România au optat cel mai des pentru recolorarea blugilor; cele mai multe unități vândute până în prezent sunt în nuanța Blue Jeans. Clienții care au experimentat vopselurile DYLON sunt invitați să își spună opinia atât pe pagina de Facebook, cât și pe site-ul oficial vopseadehaine.ro. Pentru cei care își doresc să fie creativi, paleta de culori este extrem de variată și conține de la nuanțe intense precum galbenul Sunflower Yellow, până la cele clasice precum negrul Velvet Black.

În alte țări, în special în Regatul Unit, vopselurile DYLON au setat deja un trend în materie de modă, pentru cei ce își doresc să își reîmprospăteze garderoba. Vopseaua se folosește în mașina de spălat frontală, în timpul unui ciclu de spălare normală, la 40 de grade. Este un produs extrem de eficient, cu rezultate optime, întrucât nu se decolorează și nici nu afectează mașina de spălat sau următoarele spălări.

Vopseaua pentru țesături DYLON se vinde în întreaga lume de peste 60 de ani. Compania britanică a fost fondată de doi tineri antreprenori, Luca Purbeck and Peter Samuel, care au început să vândă vopselurile colorate într-un garaj din centrul Londrei. De mai bine de jumătate de secol au adus culoare în viața și în casele oamenilor, prin însuflețirea garderobei, țesăturilor din casă și chiar a imaginației. În prezent, produsele DYLON se vând în peste 70 de țări, inclusiv în România.

Despre The House PR Agency

The House PR Agency se doreşte a fi un proiect inovator în industria comunicării din România. Este agenţia unde unii dintre cei mai creativi oameni de comunicare se întâlnesc pentru a se conecta la industrie şi pentru a poziţiona clienţii pe un traseu comunicaţional remarcabil. Agenţia oferă servicii de marketing communications, corporate reputation, advocacy, experential, CSR, media relations, digital and social media.