The Mansion, primul hotel care introduce pe piața din România -handy-, dispozitivul care a revoluționat industria hotelieră

BUCURESTI - 14 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, Turism, HoReCa

Cel mai modern smartphone din lume adaptat industriei ospitalității oferă clientilor beneficii precum: acces gratuit la internet, apeluri nelimitate în țară și străinătate, recomandări turistice și comunicare non-stop cu hotelul!

The Mansion Hotel introduce smartphone-ul - handy - in Romania

Simona Iancu, manager The Mansion Boutique Hotel

The Mansion , noul hotel -boutique din Centrul Vechi al Capitalei, introduce în premieră pe piața hotelieră din Romania - handy -, dispozitivul mobil revoluționar care îmbunătățește calitatea serviciilor oferite de hotel și ușurează vizita de afaceri sau vacanța mult visată a fiecărui client.

The Mansion Boutique este primul hotel din România care implementează -handy-, o soluție mobilă gratuită, ideală pentru turiști, ce optimizează totodată calitatea serviciilor hotelului. Fiecare client care folosește “handy”, telefonul potrivit pentru călătorul modern, va beneficia de apeluri locale și internaționale nelimitate, acces gratuit la internet, conținut specific pentru destinația aleasă, promoții exclusive în cadrul hotelului și servicii non-stop de asistență hotelieră. “Suntem bucuroși să lansăm în hotelul nostru acest smartphone performant și binecunoscut deja în hotelurile din întreaga lume. Tot ce înseamnă inovație, tehnologie, customer service performance, reprezintă țeluri de atins pentru echipa The Mansion, iar -handy- completează perfect acest capitol”, a declarant Simona Iancu, manager The Mansion Boutique Hotel. Funcțiile telefonului cum ar fi mesajele push și ghidul “LUXOS”, îmbogățesc experiența clienților direcționându-i spre promoțiile hotelului, dar și către locurile și localurile cele mai populare din oraș, obiective turistice și multe altele. Hotelul oferă, de asemenea, servicii unice care răspund nevoilor și dorințelor oaspeților. “-handy- este un dispozitiv atât wireless cât și 4G cu ajutorul căruia putem comunica în orice moment cu oaspeții noștri, chiar și când nu se află în hotel, iar acest lucru le dă acestora o și mai mare încredere în serviciile noastre”, a completat managerul hotelului. Toti clienții care vor închiria o cameră la The Mansion Boutique Hotel începând de joi, 15 iunie, vor putea folosi gratuit dispozitivul -handy- oriunde în București. The Mansion Boutique Hotel**** se află în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Franceză nr. 11, unul dintre locurile vibrante dar și încărcate de istorie ale Capitalei. Clădirea, datată din 1856, a fost restaurată în întregime, fiind deschisă drept boutique-hotel în luna august 2016. The Mansion se remarcă prin cele 19 camere cu design unic inspirat fie de diverse țări și cultura lor (Japan Room, French Room, Morocco Room), fie din stiluri moderne de design (Art Deco Room, Boho Room, Eclectic Room). Boutique-hotelul cu atrium vizibil din lobby invită clienții și vizitatorii Centrului Vechi să încerce preparatele restaurantului Magellan’s, situat la intrarea în hotel. Meniul este internațional, cu preparate și cocktailuri inspirate din toate colțurile lumii. Strada Fanceză Nr. 11, București +40 771 66 61 11 welcome@themansionhotel.ro www.thamansionhotel.ro

Despre The Mansion Boutique Hotel

The Mansion Boutique Hotel
Strada Fanceză Nr. 11, Centrul Vechi, București