Animax Black Friday 2018 - Ziua cu cele mai mari reduceri pentru animalutul tau

BUCURESTI - 12 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Fiecare stapan imbunatateste frecvent relatia cu cainele sau iubit. Incepe prin a face mici pasi, dar esentiali in cresterea si dezvoltarea armonioasa a patrupedului. Cainele se spune ca este cel mai bun prieten al omului, iar aceasta s-a dovedit a nu fi doar o zicala. Cainele te motiveaza sa mergi mai departe, sa fii cea mai buna versiune a ta, el te face sa zambesti si te protejeaza.

Black Friday, Animax

Animax stie cat de importanta este relatia dintre stapan si animal. Tocmai de aceea, vine in intampinarea ta cu cele mai bune promotii de Black Friday . Intra pe site si inregistreaza-te! Incepand cu 16 noiembrie vanezi cele mai bune produse de mancare pentru caini. Cainele tau merita resplatit cu iubire pentru suflet si cu o hrana nutritiva pentru corpul lui sanatos. Pentru a-l pastra langa tine mult timp de acum inainte, nu este niciodata prea tarziu sa adopti noi obiceiuri benefice pentru a-l mentine fericit.

Hrana pentru caini de la Animax contine nutrienti necesari cresterii si dezvoltarii armonioase si este bogata in proteine, lipide, carbohidrati, amino-acizi, acizi grasi, minerale, vitamine si oligoelemente. Daca nu gasesti mancarea preferata a cainelui tau pe site-ul Animax, te asteptam in magazine in perioada 16-18 noiembrie, unde gasesti si aici nelipsitul Black Friday, insa prelungit.

Mancarea pentru caini asigura o alimentatie completa, o digestibilitate ridicata, cu un aport optim de proteine si calorii pentru a corespunde cerintelor nutritionale ale cateilor. Toate produsele Animax au specificatii clare si se potrivesc tuturor cainilor, in functie de varsta, greutate, rasa si nivelul energetic. Astfel, Animax detine hrana pentru caini si mancare premium si superpremium, perfecta pentru cainele tau.

Pentru articulatii sanatoase si un corp in forma, ofera-i mancarea pentru caini potrivita, cantitativ si calitativ. Animax te ajuta sa alegi mancarea pentru caini dintr-o gama diversificata de brand-uri ai celor mai renumiti producatori. Participa si tu la Black Friday Animax pentru a vana cele mai bune preturi!

Despre The Markers Consult

The Markers: Agentie ce ofera servicii de marketing direct si marketing online, branding si advertising. Firma de consultanta pentru strategii de dezvoltare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/the-markers-consult/animax-black-friday-2018-ziua-cu-cele-mai-mari-reduceri-pentru-animalutul-tau