theCONSULTANTS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema theCONSULTANTS

 • theCONSULTANTS

  Bucuresti - 26 September 2012

  Comunicat de Verbio

  Cel mai mare eveniment dedicat industriei de mystery shopping din Romania va avea loc vineri la Bucuresti, organizat de compania the CONSULTANTS, unde 8 vorbitori de talie internationala vor dezbate teme de actualitate in industrie. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eveniment , mystery shopping , theconsultants , speakeri internationali

  Vezi toate comunicatele de presa despre theCONSULTANTS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul theCONSULTANTS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la theCONSULTANTS. Informatiile despre theCONSULTANTS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul theCONSULTANTS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la theCONSULTANTS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.