Poze Think tank

 • Experiență de leadership pentru 120 de participanți în perioada 11-12 iunie

  Poza: Experiență de leadership pentru 120 de participanți în perioada 11-12 iunie

 • tigara electronica nr1

  Poza: Cea mai noua inventie, Tigara electronica Ego W Tank!

 • TigaraElectronica-NR1

  Poza: Tigara electronica EGO W Tank la jumatate de pret

 • Gonzalo Burgos si Susana Fernandez de la Centro NIFF, Spania

  Poza: Speakeri de renume la FranchiWorld 2014, evenimentul de Franciza al anului

 • Ultimele zile in care te poti inscrie la Think Leadership! Acceseaza www.hipo.ro si afla cum poti fi unul dintre cei 120 de participanti.

  Poza: Ultimele zile in care te poti inscrie la Think Leadership! Acceseaza www.hipo.ro si afla cum poti fi unul dintre cei 120 de participanti.

 • Afis TocToc

  Poza: TOC TOC, o comedie sarita de pe fix, din octombrie in exclusivitate la Grand Cinema&More

 • Aplica pana pe 10 iunie pentru a participa la Think Leadership – eveniment adresat profesionistilor care detin sau urmaresc o pozitie de leadership

  Poza: Aplica pana pe 10 iunie pentru a participa la Think Leadership – eveniment adresat profesionistilor care detin sau urmaresc o pozitie de leadership

 • Think On Your Feet® - Prezentarea ideilor cu claritate, concizie si impact

  Poza: Think On Your Feet® - Prezentarea ideilor cu claritate, concizie si impact

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul think tank.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la think tank. Pozele pe tema think tank cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul think tank, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la think tank, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la think tank.