Thought-Leader Survey

Definitie Thought-Leader Survey

O tehnica folosita uneori in etapa de explorare a cercetarii de marketing unde interviurile personale sunt prezidate de lideri de comunitate sau experti de la care s-ar putea astepta sa lamureasca o problema investigata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Thought-Leader Survey? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Thought-Leader Survey.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Thought-Leader Survey. Definitiile termenilor despre Thought-Leader Survey cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Thought-Leader Survey, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Thought-Leader Survey.