Thrust Marketing

Definitie Thrust Marketing

Un termen folosit pentru a denumi situatii in care managerii de vanzari isi schimba titlurile in manageri de marketing, dar ignora satisfacerea nevoilor si dorintelor unui client, evidentiing, in schimb, ca vanzarea produselor lor se poate face mai usor si mai ieftin.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Thrust Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Thrust Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Thrust Marketing. Definitiile termenilor despre Thrust Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Thrust Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Thrust Marketing.