Faimoasele biberoane S de la Difrax au ajuns in Romania !

BUCURESTI - 27 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Compania Difrax, lider de piaţa produselor de mică puericultură în Olanda, Belgia si Luxemburg lansează în Romania Biberonul anti-colici S, biberonul mileniului III şi fantastica gamă de Suzete Fluturaş Difrax ortodontice şi combi.

Vivienne van Eijkelenborg, Managing Director al Difrax: \\\\\\\'Tot ce facem la Difrax este dedicat copiilor şi părinţilor lor. Motto-ul nostru este să facem viaţa copiilor şi părinţilor cât mai uşoară şi mai plăcută cu putinţă. Acest lucru îl realizăm prin dezvoltarea în fiecare an de produse noi şi inovatoare, cum ar fi biberonul S anti-colici, suzeta în formă de fluture, special concepute pentru nou-născuţi, precum şi noua linie de cănuţe anti- scurgere care tocmai a fost lansată. Suntem foarte mândru şi mulţumit de colaborarea cu Tibal Prodomain: Este o organizaţie profesională, care se potriveşte perfect cu viziunea şi ambiţiile Difrax. \\\\\\\'

Despre Tibal Prodomain: Înfiinţată în 2006 de către 2 proaspeţi părinti entuziaşti , Alice şi Tiberiu, Tibal Prodomain a devenit în doar 3 ani un nume important pe piaţa produselor de mică puericultură şi a jucăriilor.Gama de produse din portofoliul Tibal Prodomain variază de la electronice pentru copii provenind de la brandurile premium la jucării educaţionale şi de dezvoltare.

Alice Dona, Director Executiv al Tibal Prodomain: \\\\\\\'Preocuparea constantă a companiei noastre, Tibal Prodomain, este de a aduce pe piaţa româneasca produse speciale, de înaltă calitate pentru copii. Începutul vieţii de părinte este cel mai minunat dat al omenirii, iar noi suntem bucuroşi să facem această perioadă din viaţă fericită şi plăcută atât pentru copii cât şi pentru părinţii lor. Prin urmare este o onoare şi o plăcere pentru noi să avem Difrax în portofoliul nostru de mărci şi suntem încrezători că piaţa românească va fi încântată de calitatea deosebită şi eleganţa gamei de produse de îngrijire pentru copii de la Difrax. \\\\\\\'

Întreaga gamă de biberoane, suzete, produse de mică puericultura de la Difrax poate fi vizualizată pe site-ul www.mytoys.ro.

Despre Tibal Prodomain

www.mytoys.ro este un magazin destinat copiilor si extrem de util parintilor.
Aici puteti gasi produse de calitate, brand-uri deosebite, cu adevarat utile copiilor dvs. si intregii familii.
Alice Dona, Tel:0314025876
office@mytoys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tibal-prodomain/faimoasele-biberoane-s-de-la-difrax-au-ajuns-in-romania