200.000 de utilizatori de tigari electronice in Marea Britanie

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Turism

Industria de tigari electronice a crescut considerabil in Marea Britanie. Guvernul britanic considera ca tigara electronica este un adevarat ajutor pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat.

Tigara electronica nr1

Tigara electronica nr1

 Alege tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Estimarile arata ca in Marea Britanie exista aproximativ 200.000 de utilizatori de tigari electronice.

Tigara electronica a aparut in Marea Britanie in anul 2006. In anul 2007, estimarile arata ca au existat aproximativ 1000 de utilizatori de tigari electronice. Luand in considerare rata rapida de crestere a utilizatorilor de tigari electronice se extimeaza ca in anul 2013 numarul acestora sa depaseasca 1 milion.

Aceasta situatie genereaza atat castigatori cat si perdanti. Castigatorii vor fi milioanele de fumatori care vor reusi sa renunte la tigari dar si oamenii din jurul lor. Perdantii vor fi:

- industria tutunului, pana cand nu vor intra ei insisi in aceasta industrie a tigarilor electronice

- industria farmaceutica, va pierde milioane din scaderea vanzarilor produselor farmaceutice destinate renuntarii la fumat

- guvernul, care va pierde venituri fiscale substantiale din tutun

Oamenilor le place sa fumeze si daca vor intalnii o alternativa mai sigura si mai buna este foarte probabil sa apeleze la aceasta.

Deoarece nu exista nici o dovada ca tigara electronica este daunatoare, si uitandu-ne la ingrediente este foarte putin probabil, multi profesionisti in domeniul medical, cum ar fi Asociatia Americana de Sanatate Publica, Consiliul American pentru Stiinta si Sanatate au afirmat in mod repetat ca tigara electronica trebuie promovata ca un mijloc viabil de a renunta la fumat.