Ce ar face utilizatorii de tigari electronice daca acestea ar fi interzise?

BUCURESTI - 22 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Multe grupari anti-fumat si autoritati de reglementare si-au propus sa interzica tigarile electronice pe piata. Ce ar face utilizatorii de tigari electronice daca s-ar intampla acest lucru?

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

O companie ce comercializeaza tigari electronice in Marea Britanie si-a propus sa afle ce ar face utilizatorii de tigari electronice daca ar exista o interdictie asupra lor. Pentru a afla, au organizat un studiu ce cuprindea urmatoarele intrebari:

1. In ce masura au inlocuit tigarile clasice cu tigara electronica?2. S-ar intoarce la tigarile din tutun in cazul in care ar fi dificil sau imposibil sa cumpere tigari electronice?3. Ar fi pregatiti sa cumpere tigari electronice de pe piata neagra daca nu ar exista alta cale de a le obtine?

Rezultatele studiului au aratat ca o mare parte dintre utilizatori (67.8%) au inlocuit complet tigarile din tutun cu tigara electronica. 29.5% au inlocuit partial tigarile din tutun, in timp ce numai 4 persoane (2.7%) au fumat in continuare aceeasi cantitate de tigari.

Cu toate acestea, 62.2% dintre persoane au raspuns ca s-ar intoarce la tigarile din tutun daca tigara electronica ar fi interzisa.

124 de utilizatori (84.9%) au spus ca sunt pregatiti sa cumpere tigari electronice de pe piata neagra daca nu ar exista nici o alta cale de a le obtine.

Autoritatile de reglementare se straduiesc de mult timp sa interzica tigara electronica pe piata. Pana acum nu au reusit iar acest studiu ne arata si de ce. Oamenii au aratat ca o interdictie asupra tigarilor electronice nu ii va determina sa renunte la acest produs. Asta pentru ca tigara electronica este eficienta si pentru multi a fost singurul mijloc prin care au putut sa renunte la fumat.

Studiul se gaseste online pe site-ul ecigarettedirect.co.uk.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/ce-ar-face-utilizatorii-de-tigari-electronice-daca-acestea-ar-fi-interzise