Fumatorii din Marea Britanie, tot mai interesati de tigara electronica

BUCURESTI - 30 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

Nu ne mai surprinde deloc cand auzim ca fumatorii din Marea Britanie sunt din ce in ce mai interesati de tigara electronica. Acestia nu ezita de fiecare data cand au ocazia, sa arata cat de incantati sunt de acest produs.

TigaraElectronica-NR1

TigaraElectronica-NR1

 Alege numai tigari electronice de calitate! 

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Fumatorii din Marea Britanie sunt foarte mandri ca folosesc tigara electronica. Acestia nu ezita sa spuna lumii intregi cat de multumiti sunt de tigara electronica, de fiecare data cand au ocazia, cel putin asa sustin intr-un studiu recent realizat de UK Press Association.

Potrivit rezultatelor studiului realizat cu ocazia Zilei Mondiale fara Tutun, 75% dintre respondenti, din Londra, sustin ca au renuntat la tigarile clasice in favoarea celor electronice. Unii fumatori care au participat la acest sondaj sustin ca au renuntat complat la tigarile traditionale in favoarea celor electronice, pe de alta parte exista si fumatori care doar au redus numarul celor traditionale.

Nu doar in Londra este tigara electronica apreciata ci si in alte parti ale Regatului Unit. De exemplu, 68% dintre fumatorii din Birmingham au trecut pe tigari electronice. In Edinburgh si in Glasgow au fost 55%, respectiv 50%, iar la capatul listei au fost fumatorii din Manchester, cu doar 15%.

Cifrele par a fi destul de mari insa, trebuie sa tinem cont ca aria despre care vorbim este foarte mare. Desigur este destul de greu sa aduci raspunsuri exacte in astfel de cazuri. Aceste rezultate reprezinta doar niste trenduri care au loc in aceste regiuni din Marea Britanie.

In orice caz, suntem siguri de faptul ca englezii sunt foarte incantati de tigara electronica pentru ca nu este primul studiu care arata acest lucru. De asemenea, vanzarile de tigari electronice din acea parte sunt foarte mari, lucru care intareste aceasta afirmatie. Speram ca si noi romanii ne vom putea lauda in curand cu faptul ca ne straduim sa renuntam la fumat cu tigara electronica.