Inlocuieste fumatul clasic cu tigari electronice de calitate

BUCURESTI - 3 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Retail

Nu suntem nici cei mai ieftini, nici cei mai scumpi furnizori de tigari electronice. De-a lungul timpului am incercat sa oferim tigari electronice de calitate clientilor nostri. Ne-am specializat in consilierea fumatorilor pentru a renunta cat mai usor la fumatul clasic.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice originale!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

Este bine sa intrebati ce tigari electronice s-ar potrivi stilului dvs. de fumat. Comercializam tigari electronice pentru toate tipurile de fumator.

Dupa ce in ultimul an s-a tot vorbit despre posibilitatea de interzicere a tigarii electronice, in mai multe tari, iara ca acest lucru nu s-a intamplat... ba mai mult, si in Italia si in America tot mai multi comercianti de tigari electronice isi fac intrarea in piata. Daca e sa dau exemplu pe Anglia, unde la un momentdat se propusese in Parlament sa se interzica tigara electronica, acum lucrurile s-au schimbat radical. Anglia este o mare sustinatoare pentru renuntarea la fumat cu tigara electronica. Chiar si doctori de prestigiu din Anglia, din SUA si din multe alte tari, au recunoscut ca tigara electronica este cel mai eficient dispozitiv in lupta anti-fumat. Puteti citi detalii pe forum tigara electronica.

Din pacate, inca la noi in tara nu se intampla acest lucru. Se sprijina tigarile clasice si se incurajeaza consumul de tigari „ne-contrafacute”. Pesemne ca bucurestenii au remarcat printurile mari din oras, cu pachetele de tigari contrafacute ce pot contine „orice”... asa cum spun reclamele.

Daca facem o paralela la tigari electronice... am putea spune acelasi lucru. E important de unde cumparati... lichidele de proasta calitate va pot dauna si de asemenea o tigara electronica de proasta calitate, nu va va ajuta sa renuntati la fumat. De ce, s-ar intreba unii? Pentru ca nu va ofera senzatia de fumat... pentru ca gustul este un element important in afara de gest.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/inlocuieste-fumatul-clasic-cu-tigari-electronice-de-calitate