Tigara electronica sustinuta de doctori de top

BUCURESTI - 10 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Auto, Banci / Asigurari, Industrie, Sanatate

Dr. Joel L. Nitzkin spune ca American Association of Public Health Physicians Tobacco Control Task Force s-a luptat pentru sanatatea natiunii timp de 50 de ani si s-a focusat sa informeze oamenii de pericolul pe care il reprezinta fumatul. El afirma ca tigara electronica este un dispozitiv care poate ajuta oamenii pentru a renunta la fumat.

www.tigaraelectronica-nr1.ro

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu ce se intampla la nivel mondial cu tigarile electronice o sa va fac un foarte scurt rezumat.

S-au incercat numeroase metode de discreditare pentru tigara electronica, mai ales in USA, unde acest dispozitiv a luat mare amploare. De ce? Simplu, exista o industrie extrem de dezvoltata, industria producatorilor de tigari si tutun. Normal ca nu-si doresc concurenta si incearca tot felul de „artificii” care nu le-au reusit pana acum. Au fost si procese intentate vanzatorilor de tigari electronice, procese pierdute de cei care le-au intentat.

Puteti citi mai multe despre aceste evenimente pe: http://forumtigaraelectronica.wordpress.com

FDA (Food and Drug Administration) – organizatie din America ce se ocupa cu reglementari in ceea ce privesc alimentele si medicamentele, a tot luptat impotriva tigarii electronice si a luptat murdar intoxicand populatia cu tot felul de idei nefondate.Dr. Joel L. Nitzkin este Presedintele American Association of Public Health Physicians Tobacco Control Task Force si vrea ca FDA sa isi schimbe atitudinea fata de tigara electronica.

Intr-o scrisoare de 3 pagini, Dr. Joel L. Nitzkin spune ca American Association of Public Health Physicians Tobacco Control Task Force s-a luptat pentru sanatatea natiunii timp de 50 de ani si s-a focusat sa informeze oamenii de pericolul pe care il reprezinta fumatul.

El afirma ca 400.000 de oameni vor muri anul acesta datorita bolilor provocate de tutun si ca aceasta informatie este data de Centers for Disease Control and Prevention ( Centrul de control si prevenire a bolilor).

Dr. Joel L. Nitzkin a solicitat FDA sa ia doua actiuni majore:

1. Indemn FDA sa faca publice datele de laborator din spatele condamnarii tigarilor electronice, din data de 22 Iulie, impreuna cu datele comparabile privind produsele farmaceutice care contin nicotina si tigarile clasice.

2. Indemn FDA sa reclasifice tigara electronica ca fiind un produs medical.

In incheiere acesta precizeaza cum FDA poate sa salveze 4 milioane de vieti in urmatorii 20 de ani daca vor reclasifica tigara electronica. Au aparut si la noi informatii date eronat de o Dna Doctor „Primar”. Oricum, fiind un produs relativ nou, sunt multi care se abtin la comentarii asupra lui.

Asteptam sa vedem ce va concluziona FDA despre tigara electronica, desi sperante mari nu sunt, cunoscut fiind faptul ca initial au condamnat-o ca fiind periculoasa si cu efecte necunoscute.

Intre timp o companie cunoscuta care distribuie tigari electronice in America si Marea Britanie tocmai a primit acceptul pentru a comercializa tigari electronice in New York, Canada, Oregon, Australia si Noua Zeelanda. In unele dintre aceste state tigara electronica fusese interzisa!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/tigara-electronica-sustinuta-de-doctori-de-top