Utilizatorii de tigari electronice au aprins plaja Venice din California stabilind un record mondial!

BUCURESTI - 10 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Compania V2 Cigs a reusit sa stabileasca un record mondial al celor mai multe tigari electronice aprinse in acelasi loc pe plaja Venice din California.

tigara electronica nr1

Alege tigari electronice de calitate!

www.tigaraelectronica-nr1.ro

518 oameni s-au adunat intr-un loc pentru a-si aprinde tigarile electronice la Windward Plaza pe plaja Venice din California, pe 8 iunie 2012. Acestia au stabilit un record mondial al celor mai multe tigari electronice utilizate in acelasi loc. Cei 518 participanti au vrut sa demonstreze tuturor cat de importanta este sanatatea si cat de eficienta este tigara electronica in incercarea de a renunta la fumat.

„A fost interesant sa facem cunoscuta tigara electronica prin implicarea consumatorilor intr-un mod distractiv si motivant,” a declarat Dan Recio, CEO-ul companiei care a organizat evenimentul, V2 Cigs. „Speranta noastra este ca oamenii atunci cand vor folosi tigara electronica vor gasi aceasta experienta asemanatoare cu cea a fumatului, dar fara substantele chimice periculoase ce se gasesc in tigarile traditionale.”

Acest eveniment a fost primul in lume de acest fel si cu toate ca Guinness World Records nu a dorim sa inregistreze recordul acesta va ramane in istorie. Guinness World Records a refuzat sa recunoasca acest record spunand, „Desi am inteles ca tigarile electronice contin mai putine substante periculoase decat tigarile traditionale, nu suntem in masura sa inregistram recorduri care incurajeaza oamenii la fumat, de orice fel.”

Chiar daca nu este un record inregistrat oficial, important este ca 518 oameni au reusit sa se stranga intr-un singur loc pentru a demonstra tuturor cat de importanta este tigara electronica in viata lor. Inca o data aburitorii demonstreaza lumii intregi ca sunt uniti si ca sunt capabili sa lupte pentru instrumentul care le-a schimbat definitiv viata si care i-a scapat de viciul de a fuma, tigara electronica!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tigara-electronica/utilizatorii-de-tigari-electronice-au-aprins-plaja-venice-din-california-stabilind-un-record-mondial