TIGI    

Comunicate de presa si evenimente pe tema TIGI

 • TIGI. Pregatirea Parului Pentru Sezonul Rece

  TIGI

  Bucuresti - 16 November 2012

  Comunicat de AL.TIP.D.COM. S.R.L.

  Vremea rece şi-a pus amprenta asupra părului tău, care are un aspect tern, este uscat se rupe si cade cu uşurinţă, iar vârfurile despicate îl fac să arate ca o „măturică“? În toamna parul nostru este în a treia etapă și acesta est ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: blossom beauty salon , goldwell , opi , tigi , wella

  Vezi toate comunicatele de presa despre TIGI

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul TIGI.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la TIGI. Informatiile despre TIGI cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul TIGI, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la TIGI, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.