Time Prices

Definitie Time Prices

Timpul petrecut la cumparaturi, timpul petrecut in calatorii, timpul petrecut asteptand, timpul acordat performantei si monitorizarea timpului care sunt parti ale pretului total pe care un consumator il plateste pentru un produs.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Time Prices? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Time Prices.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Time Prices. Definitiile termenilor despre Time Prices cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Time Prices, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Time Prices.