Time-Shift Viewing

Definitie Time-Shift Viewing

Vizionarea inregistrarilor unor programe TV in timpi reali(adica nu derulate), intr-o perioada de timp de la transmisie. Informatiile pot fi incluse sau nu intr-o vizionare de tip time-shift(vezi: Consolidated Ratings, Live Ratings).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Time-Shift Viewing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Time-Shift Viewing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Time-Shift Viewing. Definitiile termenilor despre Time-Shift Viewing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Time-Shift Viewing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Time-Shift Viewing.