Pe 21 noiembrie se lanseaza TimeBank Romania, prima platforma online din Romania care faciliteaza schimbul de cunostinte, abilitati si timp

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Internet

Conferinta de presa are loc la The HUB Bucharest pe 21 noiembrie (Strada Halelor nr.5, etajul 3), la 10:30 AM. Invitati care vor vorbi la aceasta conferinta: Radu Motoc (Director Executiv Techsoup), Chris Worman ( (Director of Communications and Special Projects Techsoup Europe), Roxana Vitan (Director Executiv Fundatia Romano-Americana), Traian Bruma (presedinte CROS) si George Pristavu (Developer and Platform Evangelist Microsoft - to be confirmed). Va rugam sa confirmati participarea prin e-mail la pr@timebank.ro

Preview pagina de pornire www.timebank.ro

Preview pagina de pornire www.timebank.ro

Proiectul a fost marele castigator in luna mai la concursul Restartedu (www.restartedu.ro) si a obtinut finantare de la Fundatia Romano-Americana. 

  TimeBank Romania are ca scop sa readuca bucuria in educatie . Acest lucru va fi realizat printr-o platforma online unde utilizatorii pot face schimb de abilitati si cunostinte platind cu o moneda alternativa, mai precis ore. TimeBank creaza legatura intre “invatator” si “invatacel” care apoi fac schimb de roluri. 

Viziunea proiectului: sa creeze un sistem de invatare complementar celui clasic modelat dupa nevoile fiecarui individ in parte si comunitati bazate pe invatare si pasiuni comune. 

Proiect sustinut de Techsoup Romania in cadrul programului Restart in Educatie.