Timing Objection

Definitie Timing Objection

O obiectie a unui potential client asupra timpului achizitionarii bunurilor oferite de agentul de vanzari cumparatorul indica faptul ca bunurile nu sunt necesare la un moment dat. Vezi Objection.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timing Objection? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timing Objection.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timing Objection. Definitiile termenilor despre Timing Objection cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timing Objection, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timing Objection.