Timp-adaos

Definitie Timp-adaos

Parte din timpul normat ce se adauga la timpul operativ, in vederea determinarii normei de timp pe o unitate de produs. In practica curenta a organizarii si normarii muncii, timpul-adaos se determina prin insumarea, pentru o unitate de produs (lucrare) a timpilor de pregatire si incheiere, a timpilor de servire a locului de munca si a timpilor de intreruperi reglementate.Timpul-adaos se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp-adaos? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp-adaos.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp-adaos. Definitiile termenilor despre Timp-adaos cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp-adaos, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp-adaos.