Timp de asteptare

Definitie Timp de asteptare

Marime aleatoare, perioada cuprinsa intre momentul sosirii cererii clientului in sistem si momentul inceperii acestuia.Timpul de asteptare este folosit, pe scara larga, in rezolvarea unor probleme de organizare, cum sunt determinarea perioadei de asteptare a vapoarelor in porturi sau a celei de asteptare de catre calatori a tramvaielor, autobuzelor, determinarea perioadei de pastrare a marfurilor in magazine sub forma de stocuri etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de asteptare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de asteptare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de asteptare. Definitiile termenilor despre Timp de asteptare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de asteptare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de asteptare.