Timp de folosire a utilajului

Definitie Timp de folosire a utilajului

Timp disponibil pe intreaga perioada a schimbului de munca pentru folosirea unui utilaj.Elementele componente ale timpului de folosire a utilajului sunt::a) timpul de functionare utila, format din:- timp util de mers in sarcina- timp util de mers in golb) timpul de functionare inutilac) timpul de nefunctionare, format din:- timpul de intreruperi reglementate- timpul de intreruperi nereglementate (timp de intreruperi independente de utilaj, si timp de intreruperi dependente de utilaj).Timpul de folosire a utilajului se exprima in unitati de timp-utilaj (ore-utilaj, minute-utilaj, secunde-utilaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de folosire a utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de folosire a utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de folosire a utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de folosire a utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de folosire a utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de folosire a utilajului.