Timp de functionare inutila a utilajului

Definitie Timp de functionare inutila a utilajului

Componenta a timpului de folosire a utilajului, timp in cursul caruia utilajul se afla in functiune, fie ca actioneaza in mod inutil asupra obiectelor muncii, fie ca merge in gol, fara ca acest lucru sa fie necesar.Timpul de functionare inutila a utilajului se exprima in unitati de timp-utilaj (ore-utilaj, minute-utilaj, secunde-utilaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de functionare inutila a utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de functionare inutila a utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de functionare inutila a utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de functionare inutila a utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de functionare inutila a utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de functionare inutila a utilajului.