Timp de functionare utila a utilajului

Definitie Timp de functionare utila a utilajului

Componenta a timpului de folosire a utilajului, totalitate a timpilor utili de mers in sarcina si a celor utili de mers in gol.Timpul util de mers in sarcina este acel timp in cursul caruia utilajul se afla in functiune si actioneaza asupra obiectului muncii.Timpul util de mers in gol este acel timp in cursul caruia utilajul se afla in functiune, dar nu actioneaza asupra obiectului muncii, functionarea sa fiind necesara pentru realizarea mersului in sarcina a utilajului.Timpul de functionare utila a utilajului se exprima in unitati de timp-utilaj (ore-utilaj, minute-utilaj, secunde-utilaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de functionare utila a utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de functionare utila a utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de functionare utila a utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de functionare utila a utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de functionare utila a utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de functionare utila a utilajului.