Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii

Definitie Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii

Componenta a timpului de intreruperi reglementate. Timp de intrerupere a procesului de munca ce rezulta, inevitabil, din prescriptiile tehnice de folosire a utilajului, din tehnologie si din activitatea executantilor la locul de munca respectiv.Timpul de intreruperi conditionate de tehnologie reprezinta acel timp al executantului in care acesta nu poate actiona, trebuind sa astepte fie intrarea din nou in functiune a utilajului (a carui functionare s-a intrerupt din motive tehnologice), fie terminarea unei perioade de functionare a utilajului sau a unei faze tehnologice (care nu implica nici interventia executantului si nici supravegherea acestuia).Timpul de intreruperi conditionate de organizarea muncii este timpul de intrerupere a procesului de munca care rezulta, inevitabil, din organizarea muncii la locul de munca, aparand, de regula, in cazul muncii in colectiv, atunci cand se lucreaza intr-un proces organizat in flux tehnologic sau pe banda, unde unii lucratori sunt nevoiti sa astepte executarea lucrarii de catre executantul precedent. Timpul de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii se stabileste fie pe baza de formule de calcul (unele dintre intreruperile conditionate de tehnologie), fie pe baza de observari asupra timpului de munca.Timpul de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii.