Timp de intreruperi dependente de executant

Definitie Timp de intreruperi dependente de executant

Timp de intreruperi nereglementate determinat de incalcarea disciplinei de munca de catre executant.Timpul de intreruperi dependente de executant se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi dependente de executant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi dependente de executant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi dependente de executant. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi dependente de executant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi dependente de executant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi dependente de executant.