Timp de intreruperi independente de executant

Definitie Timp de intreruperi independente de executant

Timp de intreruperi nereglementate in munca provenite din cauze organizatorice, tehnice sau naturale si care nu depind de executant.Timpul de intreruperi independente de executant se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi independente de executant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi independente de executant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi independente de executant. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi independente de executant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi independente de executant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi independente de executant.