Timp de intreruperi nereglementate

Definitie Timp de intreruperi nereglementate

Componenta a timpului neproductiv, timp in care procesul de munca este intrerupt din cauze nereglementate care pot fi dependente (vezi timp de intreruperi dependente de executant) sau independente de executant (vezi timp de intreruperi independente de executant).Timpul de intreruperi nereglementate se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi nereglementate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi nereglementate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi nereglementate. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi nereglementate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi nereglementate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi nereglementate.