Timp de munca manual-mecanizata

Definitie Timp de munca manual-mecanizata

Componenta a timpului de baza si a timpului ajutator, timp in cursul caruia executantul efectueaza lucrari cu ajutorul unor utilaje (masini, agregate, instalatii, aparate sau mecanisme), actionate de energie exterioara si cu participarea simultana si nemijlocita a energiei proprii.Timpul de munca manual-mecanizata se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de munca manual-mecanizata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de munca manual-mecanizata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de munca manual-mecanizata. Definitiile termenilor despre Timp de munca manual-mecanizata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de munca manual-mecanizata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de munca manual-mecanizata.