Timp de nefunctionare a utilajului

Definitie Timp de nefunctionare a utilajului

Componenta a timpului de folosire a utilajului, timp in cursul caruia utilajul nu se afla in functiune datorita intreruperilor reglementate (vezi timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului) si nereglementate in functionarea sa (vezi timp de intreruperi nereglementate ale functionarii utilajului).Timpul de nefunctionare a utilajului se exprima in unitati de timp-utilaj (ore-utilaj, minute-utilaj, secunde-utilaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de nefunctionare a utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de nefunctionare a utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de nefunctionare a utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de nefunctionare a utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de nefunctionare a utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de nefunctionare a utilajului.