Timp de odihna si necesitati fiziologice

Definitie Timp de odihna si necesitati fiziologice

Componenta a timpului de intreruperi reglementate, timp din durata reglementata a zilei de munca, in cursul caruia procesul de munca este intrerupt in scopul mentinerii capacitatii de munca si al satisfacerii necesitatilor fiziologice si de igiena personala ale executantului.Timpul de odihna si necesitati fiziologice se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de odihna si necesitati fiziologice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de odihna si necesitati fiziologice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de odihna si necesitati fiziologice. Definitiile termenilor despre Timp de odihna si necesitati fiziologice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de odihna si necesitati fiziologice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de odihna si necesitati fiziologice.