Timp de pregatire si incheiere

Definitie Timp de pregatire si incheiere

Componenta a timpului productiv, a normei de munca si a normei de timp, timp in cursul caruia executantul, inainte de inceperea unei lucrari, creeaza la locul de munca conditiile necesare efectuarii acesteia si, dupa terminarea ei, aduce locul de munca in starea initiala.Continutul si durata timpului de pregatire si incheiere nu depinde de volumul lucrarii, ci difera in functie de tipul productiei, de forma de organizare a muncii si de caracterul lucrarii respective.Timpul de pregatire si incheiere se exprima fie in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om), fie in procente fata de timpul operativ, de regula, atunci cand valoarea lui este foarte mica fata de restul categoriilor de timp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de pregatire si incheiere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de pregatire si incheiere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de pregatire si incheiere. Definitiile termenilor despre Timp de pregatire si incheiere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de pregatire si incheiere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de pregatire si incheiere.