Timp de prelucrare a datelor

Definitie Timp de prelucrare a datelor

Durata totala a executiei unei lucrari din momentul prezentarii cererii pana in momentul furnizarii rezultatelor.Timpul de prelucrare a datelor are, in principiu, urmatoarea structura:a) timp organizatoric pentru pregatirea lucrariib) timp de asteptare in simbiontul intrare (timpul consumat pentru transmiterea datelkor si instructiunilor de program)c) timp de prelucrare propriu-zisa a lucrariid) timp de asteptare in simbiontul de iesire (timpul consumat pentru obtinerea rezultatelor)e) timp organizatoric pentru verificarea si transmiterea rezultatelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de prelucrare a datelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de prelucrare a datelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de prelucrare a datelor. Definitiile termenilor despre Timp de prelucrare a datelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de prelucrare a datelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de prelucrare a datelor.